/ - PRINT SCREEN/REUTERS
12/06/2023 u 17:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Egipat: Trojica britanskih državljana poginuli nakon požara na jahti

Posle prve inspekcije plovila egipatske vlasti su navele da se vjeruje da je požar izazvao kratki spoj u prostoriji za motor.+

Trojica britanskih državljana koja su nestala tokom požara u jahti kod egipatske obale Crvenog mora, poginula su, saopštila je danas turistička kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji, prenosi N1.

Trojica britanskih državljana koja su nestala tokom požara u jahti kod egipatske obale Crvenog mora, poginula su, saopštila je danas turistička kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji.

Egipatske vlasti su saopštile da je 12 članova posade i 12 britanskih turista spaseno kada se jahta sa opremon za ronjenje „Harikejn“ zapalila u nedelju kod letovališta Marsa Alam na Crvenom moru.

Posle prve inspekcije plovila egipatske vlasti su navele da se vjeruje da je požar izazvao kratki spoj u prostoriji za motor.

U kratkom saopštenju britanske agencije „Skuba Trevel“ (Scuba Travel) je navela da je, „kada je izbio požar, 12 ronilaca bilo na pripremnom sastanku pred ronjenje, dok su trojica koja su nestala, očigledno odlučila da ne rone tog jutra“, navodi se u saopštenju.

Portparol „Skuba Trevela“ je rekao da ne zna gdje su bila tri gosta kada je izbio požar u nedelju u 8:30 sati. On je rekao da je uobičajeno da tokom jednonedeljnih putovanja neki gosti odustanu od prvog jutarnjeg ronjenja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:10