Džo Bajden / - EPA
21/11/2023 u 09:47 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najstariji predsjednik: Bajden proslavio 81. rođendan

Juče je povodom lansiranja svog naloga za izbornu kampanju na društvenoj mreži Treds Bajden objavio sliku svoje rođendanske torte našalivši se zbog broja upaljenih svjećica

Bijela kuća hvali "iskustvo" koje dolazi sa godinama, a njen šef Džoyef Bajden koji je proslavio juče 81. rođendan pokušao je da se našali oko toga, ali zna da su godine njegov glavni hendikep godinu dana pred presjedničke izbore,j avljaju agencije prenose mediji.

- Danas je moj rođendan... znajte da nije lako napuniti 60 godina -  šalio se juče američki predsjednik kada je po tradiciji pomilovao dvije ćurke uoči Dana zahvalnosti koji se obilježava u četvrtak i kada je ćurka glavno jelo na porodičnim trpezama.

Ali Bajden je tokom ovog događaja dao jednu od svojih zbunjujućih izjava kada je umjesto pjevačice Tejlor Svift, rekao Britani Spirs.

Svjestan efekta koji takve njegove izjave izazivaju, kao i nedavni padovi koji su prošli bez povreda, a čiji snimci su obišli svijet, Bajden je pokušao da šaljivo odgovori.

Kada je jedna osoba pala tokom nekog njegovog nedavnog govora on je prvo pitao da li je sve u redu, a onda poručio: "Hoću da novinari znaju da to nijesam bio ja".

Juče je povodom lansiranja svog naloga za izbornu kampanju na društvenoj mreži Treds Bajden objavio sliku svoje rođendanske torte našalivši se zbog broja upaljenih svjećica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:25