Ilustracija / Shutterstock
11/03/2024 u 23:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pronađena d‌jevojčica koja je nestala 2019. godine

Šestogodišnja d‌jevojčica koja je nestala od 2019. godine pronađena je živa ispod podrumskog stepeništa u kući svog dede u sjevernom dijelu Njujorka, saopštile su američke vlasti.

Pejsli Šultis  istraživači su pronašli u poned‌jeljak uveče u „malom, hladnom i mokrom“ prostoru sa njenim navodnim otmičarem – njenom majkom, Kimberli Kuper (33), piše “DejliFrimen”.

Vjeruje su da su Kimerli i njen suprug Kirk Šultis oteli sopstveno dijete i sakrli ga ispod stepeništa, jer su trebali da izgube starateljstvo nad Pejsli i njenom starijom sestrom. Pejsi su sakrili ispod stepeništa, a starija d‌jevojčica je smještena u hraniteljsku porodicu.

Policija je dobila nalog za pretres kuće nakon što im je dojavljeno da je d‌jevojčica skrivena u kući u Sogertisu. U kuću su ušli u 20 časova. Vlasnik kuće, deda nesrećne d‌jevojčice, navodno je rekao policiji da Pejsli nije vidio od 2019. i da nije imao pojma da je drže ispod stepeništa.

Detektiv Erik Tajl primijetio je nešto na stepeništu u kući. Nakon što su policajci uklonili nekoliko drvenih panela sa stepeništa, navodno su vidjeli “mala stopala”.

Kada su je pronašli, mala Pejsli bila je dobrog zdravlja. Zatim je puštena pod nadzor svog zakonskog staratelja i ponovo se sastala sa svojom sestrom na nepoznatoj lokaciji. D‌jevojčica je prepoznala svoju stariju sestru.

Njena majka optužena je za ugrožavanje dobrobiti d‌jeteta i sada se nalazi u zatvoru okruga Ulster. Njen otac optužen je za krivično d‌jelo miješanje u pritvor i prekršaj ugrožavanja dobrobiti d‌jeteta i trenuto čeka presudu, prenosi Espreso.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:49