/ Shutterstock
12/07/2023 u 06:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Dramatična poruka pilota: Izađite iz aviona ili će pasti

Kapetan aviona je pojasnio da su tri faktora odgovorna za njegov neobičan i nesvakidašnji zahtjev. To su visoka temperatura vazduha, jak vjetar i dužina piste

Nezapamćen događaj viđen je na letu od Lanzarote do Liverpula jer je kapetan aviona zamolio 20 putnika da odustanu od leta uz novčanu kompenzaciju zbog jakog vjetra, visoke temperature i dužine piste.

Snimak na kojem kapetan aviona "izidžet" na letu U233364 moli 20 putnika da odustanu od leta zbog jakog vjetra, visoke temperature i dužine piste postao je pravi hit na društvenim mrežama. Snimak je prvobitno objavljen na društvenoj mreži "TikTok" i za svega tri dana ga je pogledalo navodno više od dva miliona ljudi!

Kapetan aviona je pojasnio da su tri faktora odgovorna za njegov neobičan i nesvakidašnji zahtjev. To su visoka temperatura vazduha, jak vjetar i dužina piste.

On je rekao da je avion previše težak za te, novonastale okolnosti i zbog toga je zamolio 20 putnika da se jave i odustanu od leta. Ponudio je svakome od njih 500 eura jer avion ne bi mogao bezbjedno da poleti.

Kako je izjavila portparolka aerodroma, 19 osoba se ljubazno javilo i odustalo od leta. Njima je novac uplaćen na račun u znak zahvalnosti.

(Kurir.rs/Mondo)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 08:35