/ GETTY IMAGES-DIMITRIOS KAMBOURIS
07/03/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hromirani ajlajner je najglamuroznija šminka sezone

Na premijeri filma Dina 2 u Njujorku, Florens Pju je ponovo ukrstila puteve sa svojim omiljenim šminkerom slavnih, Aleksom Babskim iz Firence

Kada ajlajner postane glavni dio mejkapa? Kada Florens Pju kroči na crveni tepih. U prošlosti, zvijezda je eksperimentisala sa šminkom iz 60-ih, estetikom Odri Hepbern, pa čak je probala i trend bez maskare, ali njen najnoviji odvažni izgled oduševio je svijet.

Na premijeri filma Dina 2 u Njujorku, Florens Pju je ponovo ukrstila puteve sa svojim omiljenim šminkerom slavnih, Aleksom Babskim iz Firence i napravila nevjerovatno glamuroznu futurističku šminku. Njen svemirski, robotski ajlajner je u suštini ekstremno izduženo mačje oko, koje sadrži debele poteze hromiranim ajlajnerom. Krilo je toliko dugo da dodiruje ugao obrve. Za to vrijeme, njena gornja linija trepavica definisana je super-tankim potezom crne olovke za oči i obilnim količinama crne maskare. Kako se postiže futuristički ajlajner koji je nosila Florens Pju?

Jednostavno – korišćenjem hromiranih aplikacija. Konkretno, Aleks i Florens su koristili posebno kreirane naljepnice, pravljene po zahtjevima celebrity šminkera – Devotion Liners brenda Face Lace.

Sa kakvom šminkom se kombinuje hromirani ajlajner?

Sa prilično neutralnom, jer ovakav glamurozan mejkap zahtijeva da se akcenat zadrži na očima. Florens je uparila izgled sa mekim rumenilom boje breskve na obrazima i usnama i jako definisanim obrvama. Njena platinasto plava kosa bila je razdvojena na stranu i začešljana unazad, dok je zamršeni konjski rep, oblikovan na potiljku, spuštao niz njenu sivu haljinu od plisa sa halterom Maison Valentino bez leđa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 14:56