/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-KRISCOLE
30/04/2024 u 16:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Maskare u boji su najzabavniji način da osvježite šminku ovog ljeta

Većina nas ima bezbroj nijansi karmina i sjenki za oči. U zavisnosti od prilike, godišnjeg doba ili jednostavno našeg raspoloženja, biramo boju koju preferiramo.

Ali šta je sa maskarom? Ogromna većina pod maskara misli na klasičnu crnu, a mali procenat kaže da braon. Ali da li je došlo vrijeme da stavimo boju i na naše trepavice? Posebno u narednim mjesecima, boja će biti prisutna u svakom izgledu, ići ruku pod ruku sa podignutim raspoloženjem.

Koja maskara u boji je u trendu za ljeto 2024?

Tržište je već sada puno najrazličitijih nijansi maskara. Maskara u ekscentričnijoj nijansi može se nanijeti sama kako bi izgledu dala malo intenziteta ili upotpunila kreativniji i zabavniji izgled šminke, stavljajući završni dodir.

Nju možete kombinovati sa senkom nude nijanse, olovkom u istoj boji ili je čak nositi bez traga drugog mejkapa. Upravo zato ona je jedan od najlakših i najbržim načina da stvorite ljetnju šminku. Pritom, bićete sigurne da se neće razmazati!

Koji god da je vaš stil, predlažemo da isprobate jednu od sledećih maskara u plavoj, ljubičastoj, roze, bordo koka-kola.

Plava maskara

Ona je ubjedljivo najveći trend ovoga ljeta. Daje određenu hladnoću pogledu i eleganciju izgledu, a savršena je za plavooke djevojke. Ako ste smeđih očiju biraćete nijanse koje naginju ka ljubičastoj.

Zelena maskara

Ako imate tamne oči, poželjećete da vaša maskara bude u nijansi proljećne trave. Ako pak ipate svijetle oči, onda su neonske nijanse pravi izbor za vas. U svakom slučaju, zelena maskara stvara izgled koji može da se nosi u svakoj prilici,piše lepotaizdravlje.rs

Pink maskara

Napokon boja koja je kao stvorena za nas smeđooke. Daje potpuni dopaminski efekat, a najbolje izgleda kada imate nešto tamniju kosu.

Burgundi maskara

Za elegantan, poslovni izgled najbolji je izbor burdgundy ili cherry cola maskara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 18:12