Mravi u kući / -SKRINŠOT/JUTJUB
12/07/2023 u 20:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trik koji će vam pomoći da se riješite mrava u kući

Influenserke koje se bave čišćenjem, Purdy i Figg, objavile su na TikToku kako se riješiti mrava. Tvrde da će problem lako riješiti – prašak za pecivo

Svima se od nas makar jednom desilo da imao nezvane goste u kući. Jedni od njih, možda i najdosadniji i najnepoželjniji su svakako mravi koji marširaju pored nas bez koncepta, ili se to barem tako nama čini. Kako nisu dobrodošli tako na sve moguće načine gledamo da h se riješimo, a da mrava ne zayimo". Postoji mnogo hemijskih sredstava, ali oni mogu biti opasni i po stanare, pa je zato preporučljivije da ih isterati iz doma uz pomoć prirodnih sredstava. Za ovaj trik kažu da je ubjedljivo najbrži i najefikasniji.

Influenserke koje se bave čišćenjem, Purdy i Figg, objavile su na TikToku kako se riješiti mrava. Tvrde da će problem lako riješiti – prašak za pecivo! Kako vidimo u snimku koju su objavile, treba ga posuti oko mjesta za koje sumnjamo da baš iz tog smjera ove malene životinje dolaze u naš dom.

Smrad praška im je odbojan i držaće ih podalje od nas, tvrde one.

"Takođe, važno je imati na umu da ne ostavljate otvorenu hranu u kuhinji, jer ih to privlači", dodale su u videu.

Bez hrane koja bi ih mogla privući, a uz miris koji ih navodno odbija, ova bi metoda mogla biti brza, jednostavna, jeftina i uz to – nimalo štetna za ta mala, gladna stvorenja. Oni jednostavno traže hranu, vodu i sklonište, zbog čega i ulaze u naše domove, piše Jutarnji list.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 17:54