Keanu Reeves / EPA-EFE-TOLGA AKMEN
20/11/2023 u 18:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kijanu Rivs otkrio koja dva svoja filma smatra najlošijim

Za jedan je bio prevaren, a drugi je prava katastrofa

Kanadski glumac Kijanu Rivs nedavno je za medije otkrio koja svoja dva filma smatra najlošijim.Naime, iako je glumac najpoznatiji po svom radu u žanrovima kao što su akcijski trileri, povremeno je znao da glumi i u horor filmovima.

Tako je prema kritičarima u filmu “Constantine” imao jednu od svojih najboljih horor uloga, prevazilazeći granice filmskog žanra i dovodeći ulogu kultnog detektiva u novo svjetlo. Horor reditelj Francisko Lorens Rivsa je označio kao jednu od najznačajnijih filmskih zvijezda u to vrijeme.

Međutim, iako je Rivsova uloga u ovom filmu smatrana pravim kinematografskim čudom, postoje neki horor filmovi koje on smatra da su lošeg kvaliteta.

Glumac je jednom objasnio da je bio prevaren kada je u pitanju njegova uloga i u horor filmu "The Watcher" iz 2000. godine.

Radnja filma govori o nekadašnjem agentu FBI-a kojeg uhodi serijski ubica.

- Scenario mi nikad nije bio zanimljiv, ali moj prijatelj je lažirao moj potpis na ugovoru. Nisam mogao da dokažem da jeste i nisam želio da me tuže, te nisam imao drugog izbora nego da snimim film - priznao je Rivs.

Kasnije je progovorio o horor filmu "Knock Knock" iz 2015. godine jer su mediji primijetili da više ne glumi u sličnim filmovima.

- Bila je to katastrofa. Mrzim taj film. To je užasno - poručio je glumac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 15:54