Leonardo Dikaprio i Martin Skorseze opet sarađuju / -EPA
12/09/2023 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Leonardo Dikaprio i Martin Skorseze pripremaju osmi zajednički film

Potvrđeno je da su reditelj i glumac već otkupili prava na još jednu knjigu Dejvida Grena, sa dramatičnom pričom o brodolomu i pobuni

Iako njihov najnoviji film "Ubistva pod cvjetnim mjesecom" još nije stigao u svjetske bioskope, Martin Skorseze i Leonardo Dikaprio planiraju novu saradnju. Potvrđeno je da su reditelj i glumac već otkupili prava na još jednu knjigu Dejvida Grena pod nazivom "The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder, prenosi Far Out Magazine.

Knjiga je objavljena u aprilu ove godine i slično "Ubistvima pod cvjetnim mjesecom" u pitanju je publicističko djelo koje opisuje istorijski događaj.

U centru priče je pobuna na britanskom brodu HMS Wager, koja se dogodila 1740 godine. Sve počinje sa 30 izgladnjelih muškaraca koji su se nasukali na obalu Brazila. Oni su bili dio posade koja je bila u potjeri za jednim španskim brodom, prije nego što je doživjela brodolom.

Muškarci su proglašeni herojima jer su uspjeli da prežive teške uslove na okeanu, ali sve se promijenilo kada su šest mjeseci kasnije, na obalu Čilea, doplovila tri muškarca koja su preživjele optužila za pobunu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 07:10