/ - FOTO YOUTUBE BLIC
17/09/2022 u 21:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Verica Rakočević otkrila tajnu mladalačkog izgleda

Bez obzira na obaveze, čim se vratim iz grada, već na kapiji skidam obuću i ostatak dana hodam bosa po travi, pa moja pedikirka muku muči sa mnom, navela je ona

Kreatorka Verica Rakočević svoj mir je pronašla na Avali, gdje je uredila svoj dom. Verica odmalena brine o svojoj sredini, ali i o svom zdravlju, piše Nova S.

“Ja sam djevojka sa sela, pretjerujem, iz malog grada na Kosovu i Metohiji, Podujeva, ali sam Beograđanka više od 60 godina. Decenijama sam živjela u Ulici kralja Milana i sanjala da jednog dana budem u kući okruženoj prirodom. To nije bilo izvodljivo dok su djeca odrastala. Našla sam kuću svojih snova, nabrdašcetu okruženu drvećem. Prije toga često sam boravla u Eleninoj kući na Avali i osjetila sve čari ove planine. Nisam vozač, ali u tom periodu sam upoznala Veljka, počeli smo da živimo zajedno, pa je bilo olakšanje ići u grad autom, iako mi nije teško ići taksijem ili autobusom kada je on na putu. Ne znam koliko znate o ruži vjetrova koja krasi Avalu. U maju cijela Avala miriše na zove i bagrem. Vazduh na Avali liječi, ali ga ljudi zagađuju", započela je Verica koja je istakla da je priroda značajno poboljšala njeno zdravlje.

“Bez obzira na obaveze, čim se vratim iz grada, već na kapiji skidam obuću i ostatak dana hodam bosa po travi, pa moja pedikirka muku muči sa mnom. Dugo bih vam pričala o blagodetima, od tog momenta kada vam bose noge dodirnu zemlju i izvuku sav nagomilani stres koji ste imali u toku dana, do toga da u komšiluku imam kozje mlijeko, sir i surutku, domaća jaja i organsko voće i povrće. Moje jabuke, šljive i lješnici nisu nikada bili dodirnuti nekim hemijskim sredstvom. Komšije koje su tu u svakom trenutku da vam se nađu u svakoj situaciji. Jutarnja kafa i izlazak sunca, zrikavci koji vas uspavljuju, sve to je poboljšalo moje fizičko i mentalno zdravlje", istakla je Verica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:24