08/11/2023 u 12:11 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Svi da pomognеmo Nilevićima da saniraju štetu od požara

Pozivam i građane koji su u mogućnosti da pomognu kako bi zajedničkim snagama pomogli našim najmlađim sugrađanima koji su u nevolji, poručio je Dajković

Vršilac dužnosti rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković obišao je porodicu Nilević u selu Bezjovo u Kučima kojoj je u požaru u nedjelju izgorio dio kuće. Dajković je poručio da će učiniti sve da Glavni grad da doprinos da se porodici Nilević sanira šteta i omoguće pristojni uslovi za život, naročito zbog šestoro maloljetne djece.

– U ime Službe za građane, ali prije svega kao otac i čovjek, pozivam i građane koji su u mogućnosti da pomognu da se jave na i mejl adresu naše Službe ili putem broja telefona 020/ 482 - 082, kako bi zajedničkim snagama pomogli našim najmlađim sugrađanima koji su u nevolji – saopštio je Dajković.

Vlasnik kuće Luka Nilević se zahvalio Dajkoviću na posjeti.

– Nisam bio u kući u momentu izbijanja požara, jer se bavim fizičkim poslovima da prehranim porodicu. Čim me je žena obavijestila, dotrčao sam kući kako bih djecu izbavio iz prostorije. Zbog ogromne toplote, guma na vratima kuće se istopila, pa smo ih jedva izvukli kroz prozor, a dvoje maloljetne djece su nažalost, zadobila opekotine – rekao je Nilević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:38