Služba zaštite i spašavanja / -SLUžBA ZAšTITE I SPAšAVANJA
07/03/2024 u 21:35 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јanković: Niko me nije obavijestio o nadzoru

Кada se završi postupak, obzirom da sam upoznat preko medija da su podnešene određene prijave, oglasiću se i upoznati javnost o određenim zloupotrebama koje je vršila gradonačelnica, naveo јe Јanković

Bivši komandir Službe zaštite i spašavanja Goran Јanković saopštio јe da ga niko nije obavijestio o inspekciјskom nadzoru. Iz Glavnog grada je ranije danas saopšteno da je zapisnikom Upravne inspekcije nakon inspekcijskog nadzora u Službi zaštite i spašavanja konstatovano kršenje Zakona o radu bivšeg komandira Gorana Jankovića.

–Nisam upoznat sa inspekcijskim nadzorom koji je vršen nakon mog razrešenja, niti me iko obavijestio, pa ni upravni inspektor s obzirom na to da je vršio upravni nadzor, što je vjerovatno bio u obavezi. U posjedu sam pisanog naređenja gradonačelnice Olivere Injac da se ljudi angažuju prekovremeno bez obzira na zakonsko ograničenje trajanja prekovremenog rada što ću i dostaviti nadležnim državnim organima. Oni to vjerovatno nisu ni dostavili Upravnoj inspekciji. Ostatak ne želim komentarisati. Više detalja ću dati nakon što pogledam zapisnike. Takođe, kada se završi postupak, obzirom da sam upoznat preko medija da su podnešene određene prijave, oglasiću se i upoznati javnost o određenim zloupotrebama koje je vršila gradonačelnica – naveo јe Јanković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:43