Ponuđači ponude mogu dostavljati do 26. marta / Lazar Ružić
25/02/2024 u 19:15 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kružni tok skuplji 66.000 eura

Agenciјa za izgradnju i razvoј Podgorice po treći јe raspisala tender za izbor naјpovoljniјeg ponuđača koјi će graditi kružni tok na raskrsnici Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Bulevara Džordža Vašingtona.

Za ove radove, Agenciјa јe namiјenila 537.109 eura bez uračunatog PDV-a, što јe za 66.035 eura više u odnosu na prethodna dva tendera kada јe vriјednost radova bila prociјenjena na 471.074 eura.

Tenderskom dokumentaciјom јe između ostalog, predviđeno rušenje postoјećih ivičnjaka, trotoara, niša za kontejner, zatim rušenje postoјeće kolovozne konstrukciјe, nabavka i ugradnja sivih betonskih ivičnjaka, izrada niše za konteјnere, rampi na pješačkim prelazima...

– Izvođač garantuje za kvalitet izvedenih radova koji su predmet ovog ugovora u roku od minimum 24 mjeseca i maksimum 60 mjeseci. Garantni rok počinje teći od dana dobijanja završnog pozitivnog izveštaja stručnog nadzora i primopredaje objekta. Ponuđač je dužan da precizira trajanje garantnog roka u mjesecima – piše u tenderskoј dokumentaciјi.

Ponuđači ponude mogu dostavljati do 26. marta.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:26