Drvo u Balšićevoj ulici / -MIćKO VUJISIć
24/05/2024 u 15:36 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Ulica Balšića: Drveće posađeno ispod nadstrešnice

Na način sađenja drveća ispod nadstrešnica ukazao je bivši gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković objavom na društvenim mrežama

Bivši gradonačelnik Podgrice Ivan Vuković objavio je na društvenim mrežama nekoliko sadnica novog drvoreda iz Balšićeve ulice koje su posađene ispod nadstrešnice. Grane drveća udaraju u plafon i krive se.

Radi se o gornjem dijelu ulice, ka Bulevaru Ivana Crnojevića. Provjerili smo ko je kriv za ovakvu sadnju drveća i iz firme Indel inženjering, koja je bila izvođač radova, rekli su da oni nijesu ništa radili što nije bilo u projektu.

Iz gradskog Zelenila su rekli da oni nijesu nadležni za sadnju drvoreda u skoro rekonstruisanoj ulici, već da su adresa investitor, a to je Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice, nadzorni organ ili izvođač radova.

Na našem video snimku koji objavljujemo možete vidjeti još nekoliko detalja koje nadzorni organ ili nije vidio ili jeste, pa se zbog toga čeka zvanično otvaranje ulice.

Upravo u objavi Ivana Vukovića građani su komentarisali i "slučaj zarobljene palme" sa Trga nezavisnosti. Radi se o drvetu čije grane su pritisnute nadstrešnicom sa centralnog dijela trga za šta iz Zelenila kažu da moraju da vide sa stanarima zgrade kako da pomognu.

image

Palma na Trgu nezavisnosti

-MIćKO VUJISIć

– Tu palmu sadili su stanari zgrada. Raspoloženi smo da sa njima razgovaramo i vidimo na koji način da se pomogne. Jasno je da je treba "osloboditi" - rekao je Petar Krivokapić, direktor Zelenila.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 14:52