/ -
11/07/2023 u 12:34 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na nekoliko lokacija u gradu: Modernizovana rasvjeta

I u narednom periodu radićemo na poboljšanju kvaliteta osvijetljenosti u svim djelovima grada kao i na značajnom smanjenu potrošnje električne energije, navode iz Komunalnih usluga

Završena je modernizacija javne rasvjete kvartovskih saobraćajnica, dječijih igrališta, parkinga, kao i na saobraćajnici prema Studentskom domuu u Siti kvartu. Na ovim lokacijama, kako su saopštili iz Komunalnih usluga, zamijenjeno je 93 LED svjetiljki za potrebe osvjetljenja saobraćajnica i 40 LED svjetiljki za urbano osvjetljenje igrališta. Vrijednost investicije iznosi oko 70.000 eura.

– Modernizacija javne rasvjete završena je i u Ulici Avda Međedovića, gdje je zamijenjeno 20 LED svjetiljki, a vrijednost radova iznosi oko 10.000 eura. Javna rasvjeta poboljšana je i na parkingu u Ulici Serdara Jola Piletića, gdje su zamijenjene 22 LED svjetiljke vrijednosti oko 11.500 eura. Ovo privredno društvo u skladu sa planiranim aktivnostima će i u narednom periodu raditi na poboljšanju kvaliteta osvijetljenosti u svim djelovima grada kao i na značajnom smanjenu potrošnje električne energije – poručuju iz Komunalnih usluga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:37