/ SLUžBA ZAšTITE PODGORICA - SLUžBA ZAšTITE PODGORICA
23/09/2022 u 19:46 h
Bojana BožovićBojana Božović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) ODT u Podgorici formiralo predmet: Urušen dio zgrade u izgradnji, povrijeđen državljanin Albanije

Prema nezvaničnim saznanjima srušila se ploča duga 36 metara

Prilikom urušavanja konstrukcije na gradilištu stambene zgrade na Tuškom putu povrijeđen je državljaninu Albanije. On je, kako saznajemo, prebačen u Urgentni blok KCCG. Prema nezvaničnim saznanjima srušila se ploča duga 36 metara.

Kako je za portal Dan potvrdio rukovodilac ODT-a u Podgorici Duško Milanović formiran je predmet, dežurni tužilac izašao je na lice mjesta radi vršenja uviđaja.

- Povrijeđen je državljanin Albanije, potvrdio nam je Milanović.

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, građani su prijavili da je došlo do urušavanja konstrukcije prilikom izvođenja građevinskih radova usled čega je došlo do povređivanja radnika kao i ugrožavanja života više lica koja su se nalazili na gradilištu.

- Na lice mjesta upućene su dvije posade sa sedam vatrogasaca. Sva lica su prevezena u KBC Crne Gore, a jedno lice je zadobilo teže povrede. Akcija spašavanja završena je u 18.54 sati, navode iz Službe.

Kako je za portal Dan potvrdio komandir Službe zaštite Goran Janković, zgrada se nalazi na Bulevaru vojvode Stanka Radonjića, na Tuškom putu, a na licu mjesta su i službenici Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:22