Milatović i Spajić / - FOTO: PORTAL DAN
12/09/2022 u 20:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Evropa sad: Koalicija gubitnika "Svi za naš grad" pokušava da prikrije pad podrške

Ističu da stoga je odlično što su se okupili oni koji su decenijama uništavali i Podgoricu i Crnu Goru, te time građanima ostavili nikad lakši izbor

Iz pokreta "Evropa sad" saopšteno je da "ozvaničenje koalicije gubitnika "Svi za naš grad" samo je pokušaj da se kroz skup poraženih političkih snaga prikrije ogroman pad podrške, koji se nije zaustavio kupovinom vremena neustavnim odlaganjem izbora, te cijepanjem teritorije Glavnog grada".

- Osim što su prepoznati kao ponuda koju okuplja samo motiv za političko preživljavanje, ali ne i vizija razvoja Podgorice, ova koalicija je opterećena debaklo 43. Vlade koju su do juče zdušno podržavali, a danas se od nje distanciraju, iako čak u njoj imaju ministre. S druge strane, političkoj konfuziji dodatno doprinosi činjenica da članovi Abazovićeve i Jokovićeve Vlade danas i zvanično stupaju u predizbornu koaliciju sa DPS-om i satelitima na lokalnim izborima- navode u saopštenju.

Kako poručuju: "Međutim, sada i jeste jasnije zašto se sprovode sinhronizovani politički napadi na program "Evropa sad". Nažalost, nemilosrdno zaduživanje, koje su jedni sprovodili proteklih 30 godina a drugi to planiraju da nastave ovih dana, jeste najveće zajedničko "dostignuće" koje ih vjerovatno preporučuje i za postizbornu koaliciju, ukoliko za to bude uslova".

Ističu da stoga je odlično što su se okupili oni koji su decenijama uništavali i Podgoricu i Crnu Goru, te time građanima ostavili nikad lakši izbor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:30