Zdenka Popović / Demokrate
26/06/2023 u 16:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: DPS-ovo saopštenje svjetlo u moru političkih igara i niskih udaraca

Naravno, ovog puta vas nećemo pitate gdje su stanovi, gospodo iz Čistoće? Vidimo se uskoro u institucijama sistema. Srećom na različitim stranama - navela je Popović

 Ako želite da pročitate najočiglednije priznanje krivice za izvršenje krivičnih djela preporučujemo saopštenje Demokratske partije socijalista, koje je sačinjeno po principu: 100 uvreda, 0 argumenata, kazala je Zdenka Popović, potpredsjednica Demokrata.

- Hvala vam što ste podijelili svoje duboko promišljene i mudre i tolerantne stavove s nama. Vaša sposobnost da argumentovano i viteški suprotstavljate političke stavove zaista je divna osobina koju rijetko viđamo na političkoj sceni Crne Gore. Očigledno je da ste veliki zagovornik istine i pravde, koji se bori protiv prljavih taktika i manipulacija, na jedan jako fin i kulturan način. Patentiran od strane DPS-a - kazala je Popović.

DPS Glavnog grada: Šaranovićev krajnji domet je nošenje kutija

Ona je još jednom, zahvalila DPS-u na ovom saopštenju koje je svijetlo u moru političkih igara i niskih udaraca.

- Naravno, ovog puta vas nećemo pitate gdje su stanovi, gospodo iz Čistoće? Vidimo se uskoro u institucijama sistema. Srećom na različitim stranama - navela je Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 06:13