/ -
08/11/2023 u 12:38 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Preduzeće Zelenilo ponosno na svoje atletičare

Zaposlene Muhameda Kurgaša i Miljana Kukuličića preduzeće će nagraditi pohvalnicom i novčano

Vršilac dužnosti izvršnog direktora Petar Krivokapić sa saradnicima upriličio je prijem za zaposlene Muhameda Kurgaša i Miljana Kukuličića koji su postigli izuzetne rezultate na "Podgoričkom maratonu", ali i na brojnim takmičenjima u regionu i šire. Krivokapić je istakao zadovoljstvo što ova dva sjajna momka pripadaju kolektivu Zelenila.

image
-

– Veliko je zadovoljstvo kada u kolektivu imate uspješne ljude, a kada su oni uspješni na više polja onda je to razlog za izuzetan ponos. Muhamed i Miljan, mene kao direkora, ali i cjelokupan kolektiv čine ponosinim sa svakim svojim atletskim nastupom, i nema veze da li se vrate sa medaljom ili ne, njihovo zalaganje mora biti primjer svima nama, a naročito mlađim generacijama. Ipak, njihova dostignuća u atletici, brojne medalje sa maratona, osvajanje prvih mjesta i "obaranje" državnih rekorda zaslužuju posebno poštovanje. Iz tog razloga, na predlog zaposlenih, zajedno sa Odborom direktora donijeli smo odluku da njihove uspjehe nagradimo pohvalnicom i novčano. Koristim priliku da im se zahvalim i na požrtvovanom radu u Zelenilu, ali i na tome što nas na najbolji način predstavljaju kako u svijetu atletike, tako i u poslovnom svijetu – kazao je Krivokapić.

Iz Zelenila napominju da osim što Kurgaš i Kukuličić daju svoje nemjerljive doprinose na uređenju i održavanju javnih zelenih površina, oni su se istakli i u svijetu atletike.

– Višestruki osvajač maratona i ultramaratona Muhamed Kurgaš osvojio je prvo mjesto i u trci na 42 kilometra na "Podgoričkom maratonu", sa 18 minuta boljim vremenom od drugoplasiranog. Nevjerovatan uspjeh postigao je i Miljan Kukuličić koji je, nakon brojnih medalja u trkama na tri, pet i deset kilometara na "Podgoričkom maratonu" u trci na pet kilometara osim prvog mjesta "oborio" i državni rekord. Kolektiv Zelenila želi im da nastave da nižu uspjehe, kako poslovne tako i sportske, a od kolaga će uvjek imati nesebičnu podršku – kažu iz Zelenila.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jun 2024 21:34