Detalj iz ”Promaje” / -FOTO: PORTAL DAN
23/06/2022 u 17:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Promaja" zatvorena zbog buke, vlasnici poručili Vukoviću: Tvoje rakije su plaćene iz našeg džepa

Vlasnici "Promaje" oglasili su se na Instagramu uz ironičan komentar- "Ko ‘oće da čestita neka čestita"

Kafić "Promaja" u centru Podgorice zatvoren je zbog buke, saopštio je Glavni grad. 

U saopštenju se navodi da je tokom prethodne noći izrečena mjera zabrane pomenutom lokalu, koji se nalazi u užem centru grada, nakon kršenja Zakona o turizmu i ugostiteljstvu zbog prekoračenja nivoa buke.

Glavni grad tvrdi da je buku u pomenutom lokalu prijavio veliki broj građana.

Pojašnjeno je da je taj ugostiteljski objekat prekršio ranije izrečenu mjeru zabrane emitovanja muzike, pa je Turistički inspektor je donio rešenje o zabrani obavljanja djelatnosti.

. U narednom periodu Komunalna inspekcija Glavnog grada nastaviće pojačan nadzor nad primjenom Zakona o turizmu i ugostiteljstvu i aktivnosti na rješavanju problema prekomjerne buke. U slučaju ponavljanja prekšaja, izricaće se mjera zabrane rada ugostiteljskih objekata, a u cilju obezbjeđivanja uslova za miran i kvalitetan život građana Podgorice. Istovremeno, apel privrednim subjektima da poštuju propise koji regulišu ovu oblast i obezbijede uslove za uredno poslovanje- naveli su iz Glavnog grada.

Vlasnici "Promaje" oglasili su se na Instagramu uz ironičan komentar- "Ko 'oće da čestita neka čestita". 

image
-FOTO: INSTAGRAM

Gradonačelniku Ivanu Vukoviću poručili su da je "ovo mjesto običnog čovjeka kojem je zbog njega i njemu sličnih bitno da li će rakiju platiti euro ili dva".

- Što vama sigurno nije, a i zašto bi bilo kad rakiju vašu plaćate iz našeg džepa. Ovom prilikom prilikom pozdravljamo i upućujemo najiskrenije pohvale na rad svih komunalnih policajaca i inspektora, koji radeći svoj posao profesionalno, vjerovatno trpe najveći pritisak od strane ugostitelja- poručili su vlasnici u reagovanju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:55