/ -PG BIRO
05/09/2022 u 14:21 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prostoriju Agencije za stanovanje ustupiće Komunalnim uslugama

Komunalne usluge u prvih sedam mjeseci ove godine realizovale aktivnosti na održavanju javne rasvjete u iznosu od preko 1.300.000 eura

Gradonačelnik Ivan Vuković obišao je privredna preduzeća Agenciju za stanovanje i Komunalne usluge, i tom prilikom istakao da su ova privredna društva važan dio sistema glavnog grada.

– Oslobodičemo prostorije u zgradi koja je u vlasništvu Agencije za stanovanje, i na taj način stvoriti bolje uslove za rad, kao i za jačanje tima Komunalne usluge, kako bi nastavili da postižu odlične rezultate – istakao je Vuković i podsjetio da su sva preduzeća u prošlu godinu završila sa odličnim rezultatima.

Direktor Agencije za stanovanje, Vladimir Tomović kazao je da su rezultati tog preduzeća odlični zahvaljujući dobroj saradnji sa gradskom upravom.

– Agencija za stanovanje se posljednjih godina intezivno razvija, i iz godine u godinu finansijski pozitivno posluje, zahvaljujući čemu može i samostalno podržati neke od kapitalnih projekata koje Glavni grad realizuje – kazao je Tomović

Direktorica Komunalnih usluga, Vesna Popović naglasila je da će se izgradnjom poslovne zgrade za preduzeće na čijem je čelu, umnogome unaprijediti uslovi rada zaposlenih, a samim tim doprinijeti i boljim rezultatima.

– U ime svih radnika Komunalnih usluga zahvaljujem Glavnom gradu što je ustupio parcelu, gdje ćemo graditi novu upravnu zgradu. sa svim pratećim sadržajima koji su neophodni za funkcionisanje ovog društva, a na šta smo dugo čekali. – kazala je Popović i dodala da su u prvih sedam mjeseci ove godine realizovane aktivnosti na održavanju javne rasvjete u iznosu od preko 1.300.000 eura, a poređenja radi isti taj iznos smo realizovali tokom 2021.godina, koja je takođe bila rekordna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:27