Вуковић / Фото: Лазар Ружић
01/08/2021 u 17:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуковић планира други мандат: Подгорица од `90-их доживљава најинтензивнији развој

Градоначелник Главног града најавио изградњу модерног булевара на Забјелу

Подгорица доживљава најинтензивнији развој у својој историји у, вјероватно, најнеповољнијим условима још од `90-их година, казао је градоначелник Подгорице Иван Вуковић. 

- Обиљежили смо годишњицу мандата градске управе. Због ситуације на Горици, није било планиране прославе, то смо одлучили да одложимо, али јесте пуно разлога за задовољство и понос. Идеја је била да позовемо наше суграђане и, на лицу мјеста, представимо им дио резултата нашег рада- казао је Вуковић. 

Умјесто тога, саопштио је да је разговарао са директором Путева Раденком Булатовићем и да је обишао реконструисани дио Улице 27. марта.

- Након више деценија, најважнија саобраћајница на Забјелу коначно је добила савремен изглед. На изузетно високим температурама, наше колеге су завршиле темељну санацију 720 метара улице. Вриједност радова износи 200. 000 еура. Претходно је и на овом потезу изграђена бициклистичка стаза, посљедњи сегмент коридора који се протеже од Kривог  моста до Улице Kраља Николе. Улицу ћемо званично обићи за који дан- поручио је Вуковић. 

Он је такође најавио изградњу модерног булевара у насељу Забјело.

- То ми је план за други мандат- поручио је Вуковић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:07