Karlo Anćeloti / -FOTO: EPA-EFE/J.J.GUILLEN
25/09/2023 u 10:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Anćeloti: Bili smo loši

Već na poluvremenu zamijenio Luku Modrića

Real je prvi put u sezoni osjetio gorčinu poraza. Atletiko mu je očitao lekciju u "El Madrilenju", a trener Reala Karlo Anćeloti nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe. Posebno je privukla pažnju njegova odluka da Luku Modrića ostavi na klupi posle 45 minuta igre. Hrvat ove sezone dosta manje vremena provodi na terenu, a sada je dobio prednost u odnosu na Čuamenija.

- Krenuo sam sa Modrićem jer sam htio što više lopte u našem posjedu, a i želio sam da odmorim Čuamenija, koji u posljednje vrijeme igra dosta. U "dijamantu" ili postavi 4-1-2-1-2 Modrić je bio "desetka", vezista iza napadača, a tandem pred golom činili su Belingem i Rodrigo - rekao je Anćeloti.

Novinare je zanimalo zašto je Modrića zamijenio na pauzi.

- Zato što je Atletiko bio bolji od nas. Rano nam je dao dva gola, branio se bolje i brzo vršio tranziciju. Ne želim da upirem prstom u bilo koga i raditi to Modriću bilo bi previše, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu umjesto Modrića uveo napadača Hoselua kako bismo bili opasniji naprijed - dodao je on.

Real Madrid zauzima treće mjesto na tabeli La Lige sa 15 bodova, jednim manje od Barselone i Đirone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:41