Kai Haverc / EPA-EFE-FOTO: EPA/VINCE MIGNOTT
04/03/2024 u 23:05 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Arsenal demonstrirao silu u Šefildu

"Tobdžije" slavile sa ubjedljivih 6:0

Fudbaleri Arsenala ubjedljivo su pobijedili i Šefild junajted -  na „Bramal lejnu“ slavili su rezultatom 6:0. Tim Mikela Artete odigrao je još jednu savršenu utakmicu, pogađalo je pet različitih strijelaca, uz jedan autogol... „Tobdžije“ su tako zadržale korak za Liverpulom i Sitijem, što je bio i glavni cilj pred njihov međusobni duel u nedjelju 10. marta na „Enfildu“.

Sve je bilo gotovo posle samo 15 minuta kada je na semaforu već stajalo 0:3, a do odlaska na odmor već i 0:5. Već u petom minutu Odegard je bio na pravom mjestu posle asistencije Rajsa za 0:1, da bi u 13. minutu Saka protutnjao po desnoj strani, a njegov pas nespretni Bogl proslijedio iza leđa Grbića. Martineli je u 15. minutu povisio na 3:0, a na isteku 25. minuta Haverc je postigao i četvrti gol. Na peti pogodak kluba iz Londona čekalo se do 39. minutu kada je na asistenciju Sake strijelac bio Rajs.

Arsenal je u nastavku podigao ručni i postigao samo jedan gol, a mrežu domaćina je pogodio Ben Vajt, posle asistencije Haverca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:20