/ -FOTO: FSCG
04/09/2023 u 19:36 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost igra prijateljske mečeve protiv Partizana i OFK Beograda

Šampion Crne Gore od sjutra na mini pripremama u Beogradu

Pauzu u prvenstvu Crne Gore, fudbaleri Budućnosti će iskorisititi da odrade mini pripreme u Beogradu. Igrači crnogorskog šampiona treniraće na terenima SC „Teleoptik“, a planirano je odigravanje i dva prijateljska meča. Tim Mladena Milinkovića će 6. septembra igrati sa OFK Beogradom, a četiri dana kasnije rival će im biti Partizan.

-Ovo će da bude praksa Budućnosti u narednom periodu. Razgovarao sam sa izvršnim direktorom Novakom Novakovićem na tu temu, potrudićemo se da napravimo situaciju da svaku pauzu u prvenstvu koristili na sličan način – obilazićemo okruženje i birati dobre protivnike za prijateljske utakmice – rekao je zah klupski sajt sportski direktor „plavih“ Andrija Delibašić i potom dodao: - Navijači kluba žarko žele te neke dobre rezultate u Evropi, a mi na ovaj način godinu dana ranije polako želimo da se uvedemo u ono što nas čeka na ljeto.

Podgoričani su na prvu pauzu otišli kao lideri na tabeli, sa dva boda više od Jezera i Petrovca.

- Malo je vremena prošlo za analizu, ali u neku ruku i dovoljno da se vidi da je napravljen mali napredak. Iskreno, teško ja napraviti bilo kakav progres za mjesec dana, ali mislim da smo pogodili dovođenjem Mladena Milinkovića. Bio sam u pravu kada sam govorio da je trener koji poznaje kako našu ekipu, tako i sve protivničke, a to se vidjelo odmah čim je sjeo na klupu – kazao je Delibašić.

Nakon reprezentativne pauze Podgoričanima ističe i kazna za navijače. Plavi će imati podršku sa tribina na gostovanju u Baru, a potom i pod Goricom, kada u 9. kolu stiže ekipa Petrovca.

- Svi jedva čekamo da prođe ta kazna i iskreno – svi osjećamo podršku uprkos tome što navijači nisu na stadionu. Znamo da ljudi prate, gledaju, bodre i da jedva čekaju da se vrate. Nadam se da ćemo im novim dobrim rezultatima i igrama napraviti još ljepšu pozivnicu za povratak, jer je uz njihovu podršku sve lakše. Mislim da bi nam i Varvari i publika sa strane bili ogroman vjetar u leđa u trenutnom ritmu koji smo nametnuli – poručio je na kraju sportski direktor „plavih“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 15:59