Slađana Bulatović / -FOTO: DEJAN PANIć
08/04/2024 u 14:35 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bulatović: Neće biti lako, ali vjerujem u pobjedu

Nakon pobjede nad Andorom (6:1), ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra nastavlja kvalifikacije za EP utakmicom protiv Farskih Ostrva

Naše fudbalerke su favoritkinje u ovom odmjeravanju snaga i bilo bi zaista lijepo kada bi nakon dva kola imali maksimalan broj bodova. „Crvene“ suu u prošlom ciklusu Lige nacija dva puta igrale sa Farankama, oba puta su pobijedile – u Toršavnu sa 1:0, a u Podgorici sa 9:0.

- Očekujemo pobjedu. Igrale smo dva puta sa Farankama, u oba meča slavile, tako da nam nijesu nepoznanica. Svakako moramo biti ozbiljne i ne smijemo ih shvatiti olako. Nema opuštanja i razmišljanja o rezultatu iz prošlog meča. Vjerujem da ćemo pobijediti, ali neće biti lako – poručila je kapitenka reprezentacije Crne Gore Slađana Bulatović.

Fudbalerka turskog Fomgeta smatra da je dobro zbog samopouzdanja što su kvalifikacije započele pobjedom.

-Bez dileme, čeka nas teža utakmica, ali i utakmica u kojoj želimo da pokažemo kvalitet i od prvog minuta odigramo ozbiljno i napadački. Nisam zadovoljna početkom utakmice protiv Andore, ušle smo ležerno, a u drugom poluvremenu ispravile greške. Možemo mnogo bolje i ne smijemo to sebi da dozvoljavamo. U hodu ćemo ispravljati nedostatke, dobro je što smo u drugih 45 minuta pokazale dominaciju, o čemu govori i rezultat.

Slađana je efikasna u turskom šampionatu, ali i u reprezentaciji, a na meču sa Andorom je dva puta tresla protivničku mrežu.

-Golovi mi znače dosta. Dugo sam u fudbalu, samopouzdanje ne donose samo golovi, ali su mnogo bitni, naročito kad se igra za reprezentaciju, jer je potpuno drugi osjećaj. Zadovoljna sam što na taj način mogu da pomognem ekipi – poručila je Slađana Bulatović.

Sjutrašnja utakmica između Crne Gore i Farskih Ostrva igra se na stadionu pod Goricom sa početkom u 16:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 07:20