/ -FOTO: FSCG
21/03/2024 u 09:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Crna Gora igra sa Bjelorusijom: Sokoli motivisani na debiju Prosinečkog

Današnji susret u Antaliji počinje u 18 sati

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće danas svoj prvi meč u 2024. godini. Sokoli će u Antaliji ukrstiti koplja sa selekcijom Bjelorusije, a ova utakmica će ujedno značiti i debi Roberta Prosinečkog na klupi naše reprezentacije.

Prethodnih nekoliko dana ekipa se pripremala u Turskoj, a ovaj uvodni dio je selektoru i njegovom stručnom štabu poslužio da se što bolje upoznaju.

-Probaćemo da popravimo to što je falilo, da budemo ekipa koja voli i želi da igra, jer fudbal je velika zabava i tako ga treba gledati, uz profesionalizam koji mora da postoji, a naši momci su tu izvanredni i daće sve da napravimo dobar rezultat. Naše je da ih motivišemo, a ako se svi budemo držali zajedno, kompletna javnost, onda će i nama biti mnogo lakše.  Želio bih da vidim drugačiju Crnu Goru nego do sada, što ne znači da nije bila dobra, jer joj je malo nedostajalo za veliko takmičenje - kazao je Prosinečki.

Crna Gora i Bjelorusija do sada igrale četiri puta i to sve u prijateljskim mečevima. Sokoli imaju dvije pobjede, a dva puta je bilo neriješeno.

-Bjelorusija ima kvalitet i igra čvrsto. Defanzivno su jaki, a opasni u kontranapadima. Znaju što hoće i nijesu nimalo lak rival. Ali, fokusirani smo na našu reprezentaciju, najviše me zanima što mi možemo da pokažemo. Želimo da imamo veći posjed lopte i sprovedemo što smo zamislili – dodao je crnogorski selektor.

Utakmica na stadionu „Mardan“ igra se danas od 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:50