Damjan Radulović / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
02/07/2023 u 23:28 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Damjan Radulović ide u Uzbekistan

Novi klub ovog defanzivca je Sogdiana, koju sa klupe vodi Ivan Bošković

Damjan Radulović je novi fudbaler uzbekistanske Sogdiane. Dosadašnji štoper Grblja potpisao je danas jednoipogodišnji ugovor sa ovim klubom, koji se nakon prvog dijela sezone nalazi na desetom mjestu. Dvadesetjednogodišnji defanzivac rekao je da je zadovoljan ugovorom koji je dobio u Uzbekistanu, ali i srećan što će imati priliku da radi sa svojim sugrađaninom Ivanom Boškovićem i njegovim pomoćnikom Radetom Petrovićem.

-Zadovoljan sam uslovima koje sam dobio, ali i i ukazanom prilikom da se pokažem van granica Crne Gore. Zadovoljstvo mi što ću raditi sa trenerom Ivanom Boškovićem, kojeg cijenim i kao trenera i kao čovjeka. Želio bih da se zahvalim Fudbalskom klubu Grbalj, koji mi je nakon završenog omladinskog staža pružio priliku da se pokažem i afirmišem na seniorskoj pozornici  - rekao je Radulović za „Dan“ i dodao da će pripreme ekipe početi 11. jula, kada će on i zvanično biti predstavljen u klubu.

Inače, Radulović je fudbalom počeo da se bavi u FK Danilovgrad, potom je nastavio u kadetima i omladincima Iskre, da bi nakon toga otišao u Grbalj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 01:41