Danilo Pešukić / -FOTO: WWW.FSCG.ME
17/06/2023 u 11:35 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilo Pešukić napustio Dečić

Odlučio da ne nastavim saradnju sa klubom nakon isteka ugovora, jer je po meni vriјeme da promiјenim klub i sredinu - rekao je Pešukić

Danilo Pešukić više nije fudbaler Dečića. Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore napustio je Tuzane nakon tri sezone i to nakon što mu je istekao ugovor sa klubom iz Tuzi.

-Želio bih da se zahvalim upravi kluba na saradnji u tri protekle godine. Osјećao se u Dečiću kao kod kuće, prihvaćen bio na pravi način od svih od samog mog dolaska. Vriјeme koјe sam proveo u klubu je nezaboravno, nadam se da sam opravdao svaki minut na terenu. Uostalom, Dečić me je vratio na teren. Presrećan sam što samo sam istoriјe kluba koja je izborila i igrala Evropu, što sam bio strijelac u polufinalu i finalu Kupa. Odlučio da ne nastavim saradnju sa klubom nakon isteka ugovora, jer je po meni vriјeme da promiјenim klub i sredinu. To je јedini razlog što napuštam klub – rekao je Danilo Pešukić za „Dan“.

Krilni napadač trenutno za sada nema klub, a prema našim saznanjima najbliži je prelasku u redove TSC-a, drugoplasiranog tima Superlige Srbije i ekipe koja će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:32