Pionirska selekcija Crne Gore / -FOTO: FSCG
14/09/2023 u 14:09 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Debakl pionira u Sofiji

Nakon remija u prvom meču crveni danas izgubili sa 0:6

Pionirska reprezentacija Crne Gore poražena je u drugom prijateljskom meču sa Bugarskom. Domaća selekcija slavila je ubjedljivo sa 6:0, strijelci za Bugarsku bili su Gabrijel Jordanov, Nikolaj Popov, Vasil Ivanov, Danijel Čaušev, Petar Bajrakov i Danijel Dimov.

- Prosto je nevjerovatno da u dva dana pokažemo dva potpuno različita lica. U prvoj utakmici smo vodili sa 3:0 i mogli ubjedljivo da pobijedimo, dok smo danas primili šest golova. Nije Bugarska toliko kvalitetnija, ali su nam se danas dešavale neke greške koje je rival iskoristio. Takođe, pokazalo se da teško fizički možemo pariramo protivnicima kada igramo dvije utakmice u tri dana. O tome dovoljno govori podatak da su se trojica igrača požalila na povrede na poluvremenu prve utakmice. Današnji rezultat dovoljno govori o tome. Nadam se da ćemo izvući pouke iz ova dva meča, jer ova generacija ima dosta prostora za napedak - kazao je selektor crnogorske selekcije Minja Ljumović.

Crna Gora je igrala u sastavu: Petković, Gojković (od 41. Bošković), Rakčević (od 53. Grbović), Popović (od 61. Radonjić), Đokaj (od 61. Gojković), Đurović (od 41. Rešetar), Vušurović, Ivanović (od 41. Ličina), Bulatović (od 41. Vujović), Pavićević, Božović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:08