Despotović i Delibašić / -FOTO: FK BUDUćNOST
23/01/2024 u 13:14 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Despotović zadužio plavu devetku: Želim duplu krunu!

Znam koliko je nezgodno kada novi fudbaler dođe, naročito u sred priprema, ali momci su me prihvatili kao da sam najmanje deset godina tu - rekao je novi centarfor Budućnosti

Đorđe Despotović je stigao u Antaliju preko Beograda i Ankare, ali je u hotel ušetao gotovo u identično vrijeme kao ostatak plavo – bijele družine. Tridesetjednogodišnji centarfor je odmah zadužio opremu Budućnosti, upoznao se sa novim saigračima, odradio sinoćnji trening u teretani, kao i jutrošnji koji je bio podijeljen na dvije etape – teretana, pa teren.

Sportski direktor Andrija Delibašić, kompletan stručni štab na čelu sa Mladenom Milinkovićem, kao i prvotimci predvođeni kapitenom Petrom Grbićem su mu poželjeli dobrodošlicu.

-Prije svega, želim svima da se zahvalim, jer me je tim prihvatio vrhunski. Znam koliko je nezgodno kada novi fudbaler dođe, naročito u sred priprema, ali momci su me prihvatili kao da sam najmanje deset godina tu. I stvarno, još jednom – hvala im na tome. Petra Grbića poznajem od ranije, sa ostalim momcima sam se upoznao sinoć, vidim da su kvalitetna grupa i vjerujem da će sve biti u najboljem mogućem redu - rekao je Despotović za zvaničćni sajtj Budućnosti.

Bivši špic Crvene zvezde, Sopota, Spartaka iz Subotice, Lokerena, Žetisua, Kairata, Astane, Tobola, Orenburga, Rubina iz Kazanja i Arsenala iz Tule je sa „plavim“  potpisao ugovor na pola godine, uz mogućnost produžetka saradnje.

-Sa Budućnosti očekujem da klub bude tamo gdje jeste, na prvom mjestu na kraju sezone, kao što je sada na polusezoni. Znam da je cilj titula, a želja svih nas je dupla kruna. Moja uloga je da što je više moguće pomognem ekipi, a vjerujem da mogu iskustvom da budem od koristi i mlađim, ali i starijim igračima i da ćemo zajedničkim snagama ostvariti sve naše želje – poručio je Despotović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 11:50