Draško Božović / -FOTO: WWW.FSCG.ME
07/03/2023 u 15:10 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Draško Božović: Poštujemo Sutjesku, ali znamo naše kvalitete

Pobjeda nad Rudarom prekretnica pred mečeve koji dolaze

Nakon tri uzastopna poraza, fudbaleri Dečića su prije nekoliko dana slavili protiv Rudara i upisali prvi proljećni trijumf. Nema sumnje da su ti bodovi podigli samopouzdanje kod igrača tima iz Tuzi, posebno pred seriju teških mečeva koji ih očekuju.

-Pobjeda protiv Rudara će nam mnogo značiti, posebno na pshiološkom planu, jer smo loše otvorili proljećni dio sezone i vezali tri poraza. To je nešto čemu se nismo nadali, a ni igra u tim susretima nije bila onakva kakvu smo očekivali. Bolje rečeno, nismo prikazali na terenu ono što zaista možemo. Trudimo se, radimo najbolje što možemo i vjerujem da je onaj trijumf protiv Pljevljaka prekretnica – rekao je iskusni Draško Božović.

Pred Tuzanima je sjutra novi derbi. Gostuju na stadionu kraj Bistrice ekipi Sutjeske, protiv koje će probati da stignu do pozitivnog rezultata.

-Sutjeska je u derbiju protiv Budućnosti pokazala da ima, po meni, najveći kvalitet u našoj Prvoj ligi. Očekujemo tešku utakmicu, Nikšićani su u borbi za titulu, a mi sa druge strane u borbi za treće mjesto. Ali, ne idemo u Nikšić sa bijelom zastavom, a to što nismo u formi ne mora ništa da znači. Protiv svakog idemo na pobjedu, a ove sezone u našoj ligi svako svakog može da pobijedi, tako da ne bi bilo preveliko iznenađenje da slavimo kraj Bistrice. Poštujemo rivala, ali znamo naše kvalitete. Probaćemo da trijumfujemo, možda na kraju budemo zadovoljni i bodom – poručio je na kraju Draško Božović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:39