Ekonomski fakultet / -FOTO: SSSCG
21/12/2023 u 09:45 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ekonomski fakultet i Studentski dom Nikšić u finalu

Mečevi za medalje Yu Planet Studentske lige Crne Gore u futsalu na programu u utorak, 26. decembra

U finalu ovogodišnjeg izdanja Yu Planet Studentske lige Crne Gore u futsalu igraće Ekonomski fakultet i Studentski dom iz Nikšića, to je epilog odigranih polufinalnih utakmica.

Ekonomski fakultet je sigurnom igrom od prvog minuta zaslužio da se nađe u finalu. Ekonomski je slavio protiv ekipe Prirodno-matematičkog fakulteta čak 6:1. Već do poluvremena Ekonomski fakultet je golovima Ćorovića stekao dva gola prednosti. Gosti su u finišu poluvremena imali i igrača više, isključenje Pavlovića nisu valorizovali u posljednjih dva minuta poluvremena, pa su na odmor pošli sa minusom od dva gola. U nastavku susreta Ekonomski je iskoristio svoje šanse i potvrdio plasman u finale.

Daleko neizvjesnije bilo je u drugom polufinalnom meču gdje je Studentski dom iz Nikšića nakon preokreta slavio protiv Građevinskog fakulteta rezultatom 5:3. Predvođeni fantastičnim Kostom Vukovićem, koji je u finišu poluvremena golom smanjio na 1:2, igrači Studentskog doma odigrali su daleko bolje u nastavku meča pa su sa još četiri gola u mreži rivala obezbijedili nešto mirniju završnicu meča a Radunović je u posljednjem minutu samo ublažio poraz.

Mečevi za medalje na programu su u utorak, 26. decembra.

I YU Planet liga

Ekonomski fakultet – Prirodno-matematički fakultet 6:1 (2:0)

Sudije: Žarko Markuš i Momo Saveljić. Strijelci: Ćorović u 5. i 18, Pejović u 28, Dervišević u 31, Veličković u 35, Đurović u 38. minutu za Ekonomski fakultet, Drobnjak u 36. minutu za PMF

EKONOMSKI FAKULTET: Krunić, Vujičić, Peličić, Pejović, Veličković, Dervišević, Đurović, Stanić, Pavlović, Koprivica, Ajković, Ćorović.

PMF: Anđelić, Vujović, Drobnjak, Bulatović, Marković, Zejak.

Građevinski fakultet – Studentski dom NK 3:5 (2:1)

Sudije: Žarko Markuš i Momo Saveljić. Strijelci: Terzić u 10, Šćepanović u 10, Radunović u 39. za Građevinski fakultet, K. Vuković u 18. i 40, Bujišić u 22 (autogol), F. Vuković u 27, Šćepanović u 35 (autogol) za Studentski dom NK.

GRAĐEVINSKI FAKULTET: Uković, Radunović, Kosović, Terzić, Drinčić, Bušković, Milić, Bujišić, Šćepanović, Kalač, Ajdarpašić.

STUDENTSKI DOM NK: Škiljević, Pejović, Nikčević, Vujačić, Gardašević, K. Vuković, Goranović, F. Vuković, Guberinić, Raketić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 10:23