Savićević / Foto: SRĐAN STEVANOVIC/STARSPORT PHOTO
29/06/2022 u 19:20 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Fudbalska Crna Gora" kritikuje Deja Savićevića: Majstor je fudbala, ali rad u FSCG je nezakonito dug

Promjene su neminovne i neophodne, poručuju oni

Sa sjednice "Fudbalske Crne Gore‘‘ održane danas u Bijelom Polju upućena je poruka nadležnim institucijama da je stanje koja vlada u FSCG neodrživo.

-Od nadležnih institucija, Vlade Crne Gore i Ministarstva sporta tražimo da urade sve da sadašnje nelegitimno stanje u kojem se nalazi FSCG i rad predsjednika Dejana Savićevića budu zaustavljeni. Oni još uvijek ne reaguju, ali mi imamo puno povjerenje u njih. Smatramo da su promjene neminovne i pitanje je samo dana kada će do njih doći. Potrebne su reforme po svim aspektima, prije svega da promijenimo prevaziđeni model organizovanja FSCG - kazao je Zoran Mijović, u ime ,,Fudbalske Crne Gore‘‘.

image

Foto: M.N.

- FOTO: M.N.

Legenda fudbalska Dragan Vujović, koji je i predsjednik "Fudbalske Crne Gore‘‘ kazao je da je Savićević bio majstor fudbala ali da njegov rad na mjestu predsjednika FSCG traje nezakonito dugo.

- Formirani smo da promijenimo stanje u crnogorskom fudbalu na bolje. Da krenemo sa mrtve tačke, iako se sad nalazimo i ispod nje.Sve ćemo uraditi da do toga dođe. Promjene su neminovne i neophodne-istakao je Vujović.

Za koordinatora ,,Fudbalske Crne Gore‘‘ za Sjever izabran je nekada uspješan fudbaler, a danas ugledni advokat Fikret Кurgaš. 

Sastanku su prisustvovali i Brajan Nenezić, Rajko Vujadinović, Vjekosalv Dukić, Dragoslav Rudić, Nebojša Mijović, Dragoljub Miško Neović, Nijaz Avdić, Siniša Jeklić, Mensud Čekić, Rasim Alihodžić, Mirko Vuković, Veselin Đokić, Čađo Hasanović i Damir Pućurica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 01:52