Petar Grbić / -FOTO: DEJAN PANIć
31/07/2023 u 13:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Grbić: Dosta je bilo blamaže sa naše strane, moramo pružiti maksimum

Treba da igramo potpuno drugačije nego u prvom meču, ne smijemo ih pustiti da se razigraju jer su onda strašno opasni - poručio je kapiten Budućnosti

Fudbaleri Budućnosti sjutra uveče od 21 sat na stadionu pod Goricom igraju protiv makedonske Struge, revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Šampion Sjeverne Makedonije je prvi meč riješio u svoju korist sa 1:0, pa će plavima biti izuzetno teško da se domognu naredne runde. Ipak, u taboru Podgoričana su optimisti i svi se nadaju da mogu stići prednost rivala i otići dalje. To potvrđuju i riječi kapitena Petra Grbića, koji je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da je optimista uoči sjutrašnje utakmice.

-Vjerujem u prolaz, a uvijek sam govorio da ne vjerujem u uspjeh ne bih se ni bavio fudbalom. Istina, neće biti nimalo lako, jer imam par zaista dobrih igrača, ali pred našom publikom, koja će siguran sam ispuniti tribine, i pet dana uigranijom ekipom, očekujem povoljan rezultat i prolaz dalje - rekao je Petar Grbić.

Na pitanje šta trebaju on i saigrači da urade da bi dobili meč da dva gola razlike, Grbić je odgovorio:

-Nije nimalo lako pobijediti nekoga sa dva gola razlike. Treba igrati strpljivo, jer nam i trijumf od jednog gola donosi produžetke. Ne smijemo da jurimo nešto pa da nas na kraju to košta. Dakle, treba da igramo potpuno drugačije nego u prvom meču, ne smijemo ih pustiti da se razigraju jer su onda strašno opasni. Tamo to nismo uradili, pustili smo ih od nekog 10-15 minuta da igraju svoju igru. Moramo se napokon prikazati u pravom smislu, moramo pokazati da smo domaćini. Mislim da je bilo dosta blamaže sa naše strane, moramo pružiti maksimum, ginuti za svaku loptu, a na kraju meča, bez obzira na rezultat kompletna javnost će prepoznati ako je to bilo pravo sa naše strane. Svaki igrač treba da izađe na teren i da poslednji atom snage kako bismo prošli dalje - poručio je iskusni fudbaler Budućnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:19