Jovetić i Lazetić / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC
05/10/2023 u 22:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jovetić: Vratiće se Partizan gdje mu je mjesto

Radujem se kad ekipe sa ovog prostora napreduju i igraju evropska takmičenja – rekao je Jovetić nakon meča TSC – Olimpijakos

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić ovacijama je dočekan u Bačkoj Topoli, gdje je njegov Olimpijakos u drugom kolu Lige konferencije odigrao 2:2 sa TSC-om. Jovetić je nakon završetka utakmice bio i glavna meta svih mlađih navijača, a kapiten „crvenih“ je uživao sa njima i podijelio je mnoštvo autograma i zajedničkih fotografija. Na kraju, razgovarao je i sa trenerom Žarkom Lazetićem...

-Lijep je osjećaj, radujem se kad ekipe sa ovog prostora napreduju i igraju evropska takmičenja. Nadam se da će i neki crnogorski tim igrati Evropu uskoro – rekao je Stevan Jovetić srpskim medijima i potom dodao:

-TSC je dobar klub, morali smo ovdje da pobijedimo, ali to ne umanjuje njihovu dobru igru. Izgarali su na terenu do samog kraja.

Stevan je prokomentarisao i predstojeću utakmicu Srbije i Crne Gore u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

 

-Biće to jedna lijepa utakmica. Srbija prvo igra sa Mađarskom, a mi imamo utakmicu sa Libanom. Daćemo sve od sebe da se dobro spremimo, očekujem prelijep ambijent.

Nekadašnji as Partizana rekao je da mu je žao što crno-beli nisu ove sezone učesnici jednog od evropskih takmičenja.

-Partizan je u mom srcu, predivne sam godine proveo tamo. Nije mi milo da vidim da nije najbolja situacija, ali vidim da ide na bolje. Nadam se da ćemo se već ove godine vratiti gdje nam je mjesto – poručio je Stevan Jovetić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:51