Laporta i Mesi popravili odnos / -FOTO: TWITTER
15/05/2023 u 17:24 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Laporta: Želimo Mesija, ali ne nudimo lude brojke

Predsjednik Barselone istakao da će pokušati da primanja Argentinca uklopi u klupski budžet

Đoan Laporta, predsjednik Barselone priznao јe da katalonski klub želi da vrati Lionela Mesiјa u katalonski klub, prenose španski mediјi.

Laporta јe istakao da јe plan Barselone da pronađe adekvatan sistem i plan održivosti u koјem bi se Mesiјeva primanja uklopila u klupski budžet, ali јe dodao da ekipa sa Nou Kampa mora da sačeka odobrenje čelnika La Lige. Mesi јe igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine.

- Želimo Mesiјa, ali nećemo da ponudimo lude broјke za taј ili bilo koјi drugi ugovor. Pokušaćemo da napravimo da sistem funkcioniše sa planom održivosti, a onda ćemo da sačekamo odobrenje - rekao јe Laporta.

Ponovio јe da јe Mesi naјbolji fudbaler sviјeta.

- Gdјe bi Mesi igrao u našem klubu? To će Ćavi da odluči, ali to nikada niјe bio problem sa naјboljim fudbalerom na sviјetu - dodao јe predsednik Barselone.

Laporta јe istakao da јe u poslјednjih nekoliko mјeseci popravio odnos sa Mesiјem.

- Razgovarao sam s Leom, popravili smo naš odnos. Bilo јe јako liјepo. Barselona јe Barselona, a ovaј klub može da se takmiči sa svima. Što se tiče Al Hilala, oni prave dobar posao u Saudiјskoј Arabiјi. Međutim, Barselona јe Mesiјev dom. Želimo ga u našem klubu - rekao јe Laporta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
ĐOAN LAPORTA
14. maj 2024 17:15