14/05/2024 u 14:52 h
DAN PortalDAN Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Raspisan konkurs za UEFA Pro licencu

Centar za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore raspisao je konkurs za upis i školovanje pete generacije polaznika za UEFA PRO licencu

-Zainteresovani kandidati moraju biti državljani Crne Gore, a, ukoliko su državljani strane države, moraju imati saglasnost matičnog Saveza – saopšteno je iz Centra za edukaciju FSCG.

Iz FSSC je saopšteno da kandidat može imati najviše 60 godina, završeno školovanje za trenera sa UEFA Alicencom sa dobijenim ocjenama 9 i 10, najmanje dvije godine aktivne trenerske prakse kao licencirani trener sa UEFA A licencom. Za bivše reprezentativce, koji imaju 25+ utakmica u seniorskom timu reprezentacije Crne Gore, potrebna je minimalno jedna godina aktivne trenerske prakse sa UEFA A licencom.

-Cijena edukacije iznosi 7.000 eura, koju kandidati plaćaju u četiri rate. Prva rata od 2.000 eura uplaćuje se pri upisu na edukaciju prije prvog semestra, a preostale tri uplate moraju biti izvršene najkasnije sedam dana prije početka svakog od sljedeća tri semestra – kaže se u saopštenju Centra za Edukaciju FSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 16:53