KIlijan Mbape srušio Sosijedad / EPA-EFE-JUAN HERRERO
06/03/2024 u 10:20 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mbape: Plan nam je bio jasan

Trener Luis Enrike istakao da niko nema veću želju od PSŽ-a da osvoji Ligu šampiona

Kilijan Mbape je i u San Sebastijanu pokazao zašto je jedan od najboljih fudbalera svijeta i zašto će se na ljeto vjerovatno preseliti u Real Madrid.

Francuski superstar sa dva gola srušio je Sosijedad u revanšu i odveo Pari Sen Žermen u četvrtfinale Lige šampiona.

- Veoma smo srećni. Ovo je bio naš cilj. Željeli smo da prođemo u četvrtfinale, ali i da ostvarimo još jednu pobjedu. Plan nam je bio jasan i uspjeli smo da damo gol u početnoj fazi. Nismo bili pod velikim pritiskom, samo malo pred kraj utakmice - rekao je Kilijan Mbape. - Odmah smo znali da ne smijemo da spavamo. Da su oni poveli, uz pomoć navijača bi mogli da nas pritisnu. Morali smo da im srušimo nade u ranoj fazi meča. To smo učinili i veoma smo zadovoljni - dodao je Mbape

I trener Luis Enrike je bio zadovoljan partijom tima i Mbapea, pa je bilo logično pitanje novinara može li PSŽ da osvoji Ligu šampiona?

- Niko nema veću želju od nas da to učini. Nema tima koji se plasirao u četvrtfinale sa većom željom da osvoji od Pari Sen Žermena. Ipak, ne osjećamo nikakav pritisak. Uopšte. Nikada nismo osvojili Ligu šampiona, ali pitajte naše rivale žele li da igraju protiv PSŽ-a - zaključio je Enrike.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:45