Miloš Milojević / -FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM
25/04/2023 u 16:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milojević pred vječiti derbi: Ranjeni lav najopasniji

Derbi bez publike nije derbi - istakao je strateg Crvene zvezde

Pobjedom nad ekipom TSC-a, Crvena zvezda je u subotu uveče proslavila 34. titulu prvaka Srbije, ali u taboru crveno-belih žele da do kraja sezone budu na nivou dosadašnjih igara i rezultata. Već sjutra Zvezdu čeka novi meč i to vječiti derbi protiv Partizana, koji ovog proljeća igra katastrofalno loše. Jednostavno, crno-beli ne liče na ekipu i tim trenera Miloša Milojevića je veliki favorit u ovom derbiju. Ipak, strateg crveno-belih je dan uoči derbija pozvao na oprez.

-Prilazimo maksimalno ozbiljno ovom meču i sa željom da pobijedimo. Ranjeni lav je najopasniji, ali imamo kvalitet i samopouzdanje da izađemo kao pobjednici, rekao je Milojević i potom nastavio: -Neće biti teško motivisati igrače. Treba nam hladna glava da bi to izašlo na dobro, da bismo igrali dobro. Pokazali smo to i u prethodnom derbiju gdje smo 35-40 minuta bili dobri.

Derbi će se igrati bez navijača, a Milojević je prokomentarisao i to:

-Ponoviću, derbi bez publike nije derbi. Fudbal se igra zbog navijača. Šta je tu je, nisam neko ko se miješa, ali ja to ne volim i to je moj stav. Volio bih da je 20.000 naših i njihovih, vjerujem da bi naši navijači bili glasni. Mislim da više ovo šteti nama – kazao je Miloš Milojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:56