Miloš Brnović na treningu / -FOTO: FK BUDUćNOST
09/02/2024 u 16:48 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miloš Brnović: Željni smo novih izazova

Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu protiv Dečića – kazao je za klupski sajt vezista Miloš Brnović

Fudbaleri Budućnosti polako privodi kraju prvu nedjelju dana rada nakon povratka iz Antalije, a od ponedjeljka će kompletan fokus biti preusmjeren na nastavak šampionata. Izabranici Mladena Milinkovića u drugi dio sezone ulaze sa pozicije broj jedan i sigurno su glavni favoriti za osvajanje šampionske titule.

-Svi smo spremni i željni novih izazova. Igrali smo u Turskoj utakmice koje su bile takmičarski nastrojene, ali jedva čekamo da krene borba za bodove. Uželjeli smo se toga. Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu protiv Dečića – kazao je za klupski sajt vezista Miloš Brnović.

Prvotimci su odradili sve bez pogovora, a trener Mladen Milinković sa pomoćnicima može da bude zadovoljan, jer se tokom priprema niko nije povrijedio. Bilo je, istina, sitnih mehaničkih povreda, od koje se oporavlja još samo Stefano Almeida.

-Iskreno, pripreme jesu bile naporne, ali bez teškog rada ne može da bude ni rezultata. Prezadovoljan sam kako svojim radom, tako i radom cijele ekipe. Svaki detalj šefovog plana smo sproveli u djelo, a najbitnije je što smo zdravi završili najteži dio, koji je iza nas.

Fudbalsko proljeće “plavi” otvaraju na stadionu pod Goricom, a protivnik je drugoplasirani Dečić koji ima dva boda manje.  Taj meč se igra u subotu 17. februara.

-Bitna utakmica je pred nama, prije svega na psihološkom planu zbog nastavka prvenstva. Naravno, nije odlučujuća, jer kakav god rezultat da bude ima još puno da se igra i svaki bod će biti bitan. Međutim, vjerujem da ćemo uz pravi pristup doći do pozitivnog rezultata u jednoj pravoj derbi utakmici - poručio je Miloš Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 20:27