Zoran Mirković / - FOTO: STARSPORT
21/02/2023 u 15:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mirković: Diže se kuka i motika da Vidić ne bi bio predjsednik

Trka za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije ulazi u sam finiš, a dva kandidata su u opticaju, Nemanja Vidić i Dragan Džajić

Mnogo podrške dobio je Nemanja Vidić, sada ga je podržao i legendrni fudbaler Partizana i jugoslovenske selekcije Zoran Bata Mirković.

- Stekao sam utisak da se dižu kuka i motika samo da ne bi Vidić bio. Kad čujem takve stvari, moram da pitam: ’Hajde da čujemo zbog čega Nemanja Vidić ne bi bio? Je l čovjek čestit? Je l ima karakter, fascinantno ime i prezime?! Mi na njegovoj poziciji nismo imali boljeg nikada. Pričamo o fudbalskoj karijeri. Ima izuzetnu reputaciju, ne samo u Engleskoj, nego u cijeloj Evropi. Da li je moguće da kao narod ne možemo to da prepoznamo? - kazao je Mirković za Sportski žurnal.

Daleko od toga da ima nešto protiv Džajića, naprotiv...

- Jedno od najvećih fudbalskih imena na ovim prostorima... Ja se i dalje nadam da Nemanja neće imati protivkandaidata. Na kraju krajeva, Vidić je njegovo dijete. To bi bio protivprirodni blud da vidim jednog protiv drugog! Ja njih vidim zajedno u timu! Ne vidim ih podijeljene. Ili opet mora po onom starom lošem srpskom: Daj da se probrojimo, daj da se razdijelimo, ko će za koga - kazao je Mirković.

Izbori za predsjedniak FSS biće održani 14. marta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 23:12