Mladen Krstajić / EPA-EFE-FOTO: EPA/MARTON MONUS
26/10/2023 u 14:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mladen Krstajić dobio otkaz

Srpski stručnjak nije više selektor Bugarske

Odluka je donesena na konferenciji za medije FS Bugarske, a odluka o novom selektoru će biti donesna u skorijem periodu.

"Odluka da Mladen Krstajić bude raspušten donijeta je jednoglasno od strane Izvršnog komiteta. Svi smo razočarani. Pregovaramo sa novim trenerom, pred samim smo dogovorom. Pošto nemamo još konačnu odluku, ne mogu da saopštim o kome je riječ. To ćemo saopštiti 1. novembra. Tada će biti organizovana pres konferencija. Razgovaramo sa više trenera, ne samo sa jednim. Neki su se već pojavili u medijima. Naš cilj je da nađemo najboljeg kako bi Bugarska mogla da bude na top nivou. Nismo zadovoljni rezultatima samo na godinu dana. Pokušali smo da podmladimo tim, ali znamo da su u sportu važni samo rezultati", rekao je Ivanov.

Bugarska je imala očajne kvalifikacije za EP. Oni su trenutno posljednji u grupi sa dva boda u kojoj se nalazi reprezentacija Crne Gore.

Čelnici saveza imaju želju da na Krstajićevo mjesto postave domaćeg iskusnof trenera, ali i dalje nije poznato o kome se radi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:23