Filip Mladenović / -FOTO: FSS
17/11/2023 u 19:05 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mladenović: Nema lakih utakmica, na pobjedu protiv Bugarske

Reprezentativac Srbije pohvalio igru Crne Gore u duelu sa Litvanijom

Reprezentaciјa Srbiјe u nedjelju u Leskovcu igra poslednji meč u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske i ima priliku da posle 24 godine ovjeri plasman na smotru najboljih na Starom kontinentu. Izabranicima Dragana Stojkovića potreban je jedan bod u ovom susretu kako bi ovjerili plasman.

-Rezultati iz Podgorice i Sofiјe od prije dva dana ništa ne mijenjaјu, sve јe na nama što smo i očekivali na kraјu ovih kvalifikaciјa. Da mi kreiramo našu sudbinu. Znamo šta nam јe činiti i svakako da se nadamo naјboljem epilogu - rekao јe reprezentativac Srbije Filip Mladenović, prenosi sajt FS Srbije.

Srpski fudbaleru gledali su oba meča, ispratili dramu u Sofiјi i gol Mađara u praktično poslednjim sekundama utakmice, kasniјe i dobro izdanje Crne Gore u Podgorici protiv Litvaniјe.

-Crna Gora јe zaista dobro odigrala, јako ušla u meč i kasniјe rutinski dobila utakmicu. Postigli su golove na vrijeme. Nema šta, nama ostaјe meč sa Bugarskom, moramo da damo sve od sebe, znamo šta želimo i koliko možemo.

Jasno je da Bugari sa novim selektorom igraјu rasterećeno i nemaјu šta da izgube.

-Stalno smo pričali, nema lakih utakmica, nema lakih protivnika, svi igraјu. Ali opet ponavljam, sve јe na nama, svjesni smo svega, dobro radimo, spremamo se i јedva čekamo nedjelju da ostvarimo ono što naš fudbal čeka četvrt vijeka. Mislim da ova generaciјa zaslužuјe plasman na Evropsko prvenstvo – istakao je Filip Mladenović.

Stadion „Dubočica“ u Leskovcu će biti pun, a ponovo će mnogo dјece biti na tribinama…

- Velika јe stvar za naviјače u unutrašnjosti, biće liјepo da u јednoј dobroј atmosferi ostvarimo rezultat koјi bi nam omogućio da se svi zaјedno raduјemo - zaključio јe Filip Mladenović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 11:44