Nejmar da Silva Santos / EPA-EFE-FOTO: EPA/YOAN VALAT
08/06/2023 u 12:58 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nejmar zainteresovan da se vrati u Barselonu

Informaciju plasirao karalonski "Sport"

Barselona nije uspjela u pokušaju da vrati Lionela Mesija. Argentinac će karijeru nastaviti u Interu iz Majamija. Katalonski „Sport” je jutros objavio da je Nejmar izrazio želju da se vrati u Barselonu.

„Prioriteti su jasni, cilj Barselone je da angažuje zvijezdu koja će praviti razliku na terenu. Jedan od igrača koji se nudi Barsi je Nejmar, koji će sigurno napustiti PSŽ. Spreman je da se vrati“, tvrdi „Sport“.

Ćavi Ernandes je dugo planirao narednu sezonu sa Mesijem, jer je imao uv,eravanja uprave da će doći do transfera Argentinca. Čak je bio spreman da promokeni taktiku, odnosno da sve bude podređeno Argentincu.

Iz istog izvora stiže informacija da se Ćavi još nije oglasio povodom mogućeg povratka Nejmara. On je poručio čelnicima da bi prioritet trebalo da bude transfer fudbalera koji će zamijeniti Serhija Busketsa.

Naravno, s obzirom na očekivane odlaske Ansua Fatija i Ferana Toresa, neophodno je imati bar jednog krilnog igrača u timu.

„Sport”, dalje tvrdi da je Nejmar spreman da igra za znatno manju platu nego u Parizu (po važećem ugovoru mjesečno ubira oko 3.000.000 eura), ali je problem što bi PSŽ gotovo sigurno tražio neku vrstu obeštećenja.

A to bi zajedno sa platom bilo previše za Barselonu, koja je u teškoj finansijskoj situaciji.

Nadu španskog giganta podstiče činjenica da PSŽ očajnički želi da se riješi Brazilca, što znači da bi “sveci” mogli da budu fleksibilni u pregovorima o obeštećenju.

Za Nejmarove usluge su, navodno, zainteresovani Čelsi i Mančester junajted.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 19:13