Plavi spremaju novo slavlje / -FOTO: FSCG
04/04/2023 u 17:12 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Novović: Iskra nam je dužnik, da im vratimo za prethodna tri meča

Ubijeđen sam da ćemo dati sve od sebe da dođemo do potrebnog trijumfa - rekao je Novović

Pred fudbalerima Budućnosti sjutra je još meč pred domaćom publikom. Nakon trijumfa nad Mornarom prije nekoliko dana, izabranici Miodraga Džudovića ugostiće Iskru i probati da sa još jednom trojkom zadrže mjesto broj jedan na tabeli. Kada je ova sezona u piatnju, tradicija je na strani Danilovgrađana, koji ove od tri meča nisu izgubili od Podgoričana.

-Svi znamo da smo dva puta poraženi, dok smo jednom igrali neriješeno, tako da je Iskra naš veliki dužnik. Očekuje nas teška utakmica, ali se nadam da ćemo sjutra da im „vratimo“ za prethodna tri duela - rekao je Ivan Novović i potom dodao: - Iskra je dobra ekipa uprkos tome što je na poslednjoj poziciji na tabeli i to nas neće zavarati. Znamo da imaju sjajne pojedince, vođeni su dobro sa klupe od strane našeg bivšeg trenera koji dobro poznaje prilike i u našem klubu i vjerovatno ih zbog toga dobro i „postavi“ protiv nas. Međutim, nadam se da ćemo mi sve da odradimo kako treba, a ubijeđen sam da ćemo dati sve od sebe da dođemo do potrebnog trijumfa. Ušli smo u kvalitetnu pobjedničku seriju, vjerujem da ćemo nastaviti sa tim koracima i na kraju doći do onoga čemu stremimo svi zajedno.

Novović je u subotu popodne golom u nadoknadi vremena potvrdio trijumf Budućnosti u duelu sa Mornarom.

-Prelijep je osjećaj postići gol, stvarno mi puno znači. Nije bio odlučujući, samo je potvrdio zasluženu pobjedu, ali to ne umanjuje moj osjećaj sreće i zadovoljstva – poručio je Ivan Novović.

Sjutrašnja utakmica između Budućnosti i Iskre počinje u 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:07