Omladinci Crne Gore / -FOTO: FSCG
21/02/2023 u 22:08 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Omladinci savladali Maltu

Ekipa Gorana Perišića slavili 2:1

Omladinska reprezentacija Crne Gore upisala je pobjedu u drugom prijateljskom duelu sa Maltom.

,,Sokoli” su ponovo bilji bolji rival i uspjeli su da konkretizuju nadmoć na terenu - 2:1.

- Još jedna dobra utakmica za nas, u kojoj smo odigrali odlično prvo poluvrijeme, postigli dva gola, mogli još koji, ali i primili jedan poslije individualne greške u zadnjoj liniji. U drugom poluvremenu su svi igrači sa klupe dobili šansu, a ritam je pao prije svega, jer je većina igrača u jeku pripremnog perioda. Sigurno nas čeka ogroman posao u narednom period, kako bi u kvalifikacijama na jesen bili na nivou koji želimo, istakao je selektor Goran Perišić.

Većina dešavanja na večerašnjoj utakmici viđena je u prvom poluvremenu. Prvu šansu na meču upisala je Crna Gora - u osmom minutu Marko Vračar je dao loptu za Marka Jukića, koji je zaustavljen u posljednjem trenutku.

Ipak, tri minuta kasnije, uslijedilo je vođstvo ,,sokola”. Matija Delić je presjekao pas na centru, uposlio Vračara, koji je asistirao Jukiću za 0:1.

Dobra igra krunisana je u 17. minutu. Balša Mrvaljević je pokrenuo napad, dodao za Nikolu Medojevića, koji je sa ivice šesnaesterca uputio snažan udarac lijevom nogom i postigao lijep pogodak za 0:2.

Konačan rezultat postavljen je dva minuta kasnije, kada je Endi Borg savladao Benjamina Krijestarca.

U nastavku je najbolju šansu imala Crna Gora. U 75. minutu, nakon dobrog prodora Luke Bubanje, lopta dolazi do Harisa Durakovića, koji je šutirao parvo u golmana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 07:58