Pobjednici: Ekipa Bajo Pivljanin / -FOTO: FSCG
04/02/2024 u 20:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pehar ide u Plužine – Bajo Pivljanin osvajač Kupa u futsalu

U finalu odigranom u Podgorici, Bajo Pivljanin nakon penala savladao aktuelnog prvaka Titograd

Osvajač premijernog izdanja Kupa Crne Gore u futsalu je Bajo Pivljanin. Ekipa iz Plužina je u velikom finali savladala aktuelnog šampiona Titograd nakon boljeg izvođenja penala – 5:4. U regularnom roku bilo je 2:2, a Bajo je produžetke izborio nakon zaostatka od dva gola.

Titograd je nakon prvih 20 minuta imao vođstvo od 2:0 koje su mu donijeli Vukčević i Cimbaljević, a onda su u nastavku susreta Plužinjani najprije smanjili golom Nikolića, a izjedničili preko Kostića. Kako do kraja nije bilo golova, odlučivali su penali. Svih pet izvođača kod Baja Pivljanina bili su precizni, dok je Bulatović promašio kod Titograda.

Na kraju finalnog susreta, pehar kapitenu pobjedničke ekipe Mihajlu Ristiću uručio je selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar. Takođe, uručene su i pojednačne nagrade. Najbolji fudbaler kup izdanja je Danilo Vuković iz Bajo Pivljanina, Milun Sekulić iz Titograda je najbolji golman, a njegov klupski drug Nikola Cimbaljević je najbolji strijelac. Trofej za fer-plej pripao je ekipi Mirabile moda.

Inače, ovo je drugi trofej za Bajo Pivljanin u svojoj istoriji. U sezoni 2010/11 bili su šampioni Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:27