Предраг Мијатовић / -Фото: Принтскрин
12/03/2023 u 14:11 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predrag Mijatović: Ne dolazim u Partizan

Nije mi jasno kome je u interesu da plasira neistine - rekao je Mijatović agenciji "Tanjug"

Legendarni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović negirao je danas da dolazi na mjesto predsjednika Partizana. Nekadašnji kapiten crno-belih, potom igrač Valensije, Reala i Fiorentine, rekao je agenciji „Tanjug“ da sa njime niko po tom pitanju nije razgovarao.

-Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o navodnoj smjeni rukovodstva u Fudbalskom klubu Partizan, na raznim portalima se pojavila vijest, koja me je jako iznenadila, da sam prihvatio mogućnost povratka u Partizan na funkciju predsjednika kluba. Apsolutno je netačno da sam sa bilo kim razgovarao na tu temu i nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam FK Partizan ima svog predsjednika i rukovodstvo -  rekao je Mijatović za „Tanjug“, a prenose beogradski mediji.

On je podsetio da su se i u prošlosti pojavljivale slične najave, ali da ih je on uvijek demantovao.

-Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvijek bude na nivou svoje reputacije, kako na institucionalnom tako i na sportskom planu. Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu puno sreće i uspjeha u narednom periodu - zaključio je Mijatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 14:16