Trijumf Budućnosti / Foto: SRDJAN BOLJEVIĆ
13/03/2024 u 17:03 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Preokret Budućnosti u Bijelom Polju

Podgoričani sa 2:1 savladali Jedinstvo Francu, identičnim rezultatom Sutjeska slavila protiv OFK Mladosti, dok u Tivtu nije bilo pobjednika

Fudbaleri Budućnosti stigli su do druge pobjede ovog proljeća. Nakon trijumfa nad Arsenalom, izabranici Mladena Milinkovića su danas u Bijelom Polju slavili protiv Jedinstvo France sa 2:1. Domaćin je u 31. minutu poveo golom Žarka Koraća sa bijele tačke, a preokret je uslijedio u nastavku susreta. Najprije je Almeida u 72. minutu izjednačio, a onda je Tonći Mujan na asistenciju Almeide pogodio za konačnih 2:1.

Sutjeska Meridianbet je takođe nakon preokreta slavila protiv OFK Mladosti Lob.bet. Lješkopoljci su poveli u 18. minutu golom Alekse Maraša, dvanaest minuta kasnije izjednačio je Đorđe Šaletić, a kompletan plijen izabranicima Miljana Radovića donio je Dragan Grivić u 74. minutu. Sutjeska se sa ovom pobjedom popela na treće mjesto sa 39 bodova, a isto toliko ima i četvrtoplairani Mornar.

Pobjednika nije bilo u Tivtu, na meču Arsenala i Petrovca. Nebeskoplavi su poveli evrogolom Petra Đuričkovića, izjednačio je Ćetko Manojlović sa bijele tačke u 44. minutu.

 

Jedinstvo Franca - Budućnost 1:2 (Korać 31p – Almeida 72, Mujan 84)

Sutjeska Meridianbet – OFK Mladost Lob.Bet 2:1 (Šaletić 30, Grivić 74 – Maraš 18)

Arsenal - Petrovac 1:1 (Manojlović 44p - Đuričković 12)

Rudar - Mornar 0:0

18 sati

Jezero - Dečić AdmiralBet

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:01